Bravida bliver sponsor for Fagtalent 2024

Bravida bliver sponsor for Fagtalent – Danmarks nye talentpris målrettet faglærte under 36 år på det private arbejdsmarked. Sponsoratet er et synligt bevis på Bravidas fokus på talentudvikling inden for branchen og ønske om at bidrage til øget opmærksomhed på de erhvervsfaglige uddannelser. Selv har Bravida nomineret en lang række talenter i de forskellige kategorier.

Pressemeddelelse

Bravida, Danmarks største tekniske installations- og servicevirksomhed, bliver sponsor for Fagtalent. Fagtalent er Danmarks nye talentpris målrettet faglærte under 36 år på det private arbejdsmarked. Fælles for talenterne er, at de har gjort sig særligt bemærket inden for deres branche i kategorier som Grøn omstilling, Innovation, Ledelse og Vækst og iværksætteri. Fagtalent kulminerer med et awardshow den 28. november i København.

”Vi er stolte over at kunne annoncere, at Bravida bliver sponsor for Fagtalent. Som førende virksomhed i vores branche, er det afgørende for mig, at vi lever op til vores ansvar. Et ansvar om, i samarbejde med relevante interessenter, at involvere os i det politiske arbejde med at tiltrække endnu flere til de erhvervsfaglige uddannelser. Jeg har selv en erhvervsfaglig uddannelse bag mig og ved, hvad den baggrund kan bidrage med til en karriere. Med vores engagement i denne nye talentpris understreger vi endnu engang vores ønske om at sætte fokus på erhvervsuddannelserne, som har potentialet til at blive en del af løsningen på nogle af vores samfunds største udfordringer,” siger Christian Alsø, CEO i Bravida Danmark.

“Det er meget værdsat, at en førende brancheaktør som Bravida bliver sponsor for Fagtalent. Det er præcis den opbakning fra en af de største spillere herhjemme, som er behøvet for at kunne lykkes med at sætte spot på vores største branchetalenter. Vores fremtid afhænger af dem. Der er nemlig brug for mange flere med en erhvervsuddannelse, hvis vi skal lykkes med den grønne omstilling. Derfor skal vi hylde talenterne og dermed også de kollegaer og arbejdspladser, der står bag dem. Vi skal vise fagene og de mange muligheder frem, som en erhvervsfaglig uddannelse giver," siger Henrik W. Petersen, formand for Fagtalent og forbundsformand for Blik- og Rørarbejderforbundet.

Har nomineret en lang række talenter
Selv har Bravida nomineret en lang række talenter under 36, som matcher Fagtalents forskellige kategorier. En af dem er den 25-årige VVS-montør, Thobias Elleholt, der er nomineret inden for kategorien ’Kundetilfredshed’.

”Jeg er utrolig stolt over at være nomineret til en Fagtalent-pris. Det er et stort skulderklap og anerkendelse af mit arbejde. For mig handler det om at sikre, at kunden er glad og tilfreds med det arbejde, jeg udfører. Og at være nomineret i netop denne kategori viser, at det er tilfældet. Jeg er stadig ung, og jeg føler, at der fortsat er plads til at blive endnu dygtigere. Nomineringen her fremmer virkelig min faglige stolthed og motiverer mig til at fortsætte den dedikerede indsats,” siger Thobias Elleholt.

Om Fagtalent
Fagtalent er Danmarks nye talentpris målrettet faglærte under 36 år på det private arbejdsmarked. Dygtige faglærte er afgørende for grøn omstilling, innovation, vækst og finansieringen af vores fælles velfærd. Og om få år risikerer vi at mangle op mod 100.000 faglærte i Danmark. Derfor er det håbet, at Fagtalent kan være med til at sætte fokus på de mange karrieremuligheder, man har med en erhvervsuddannelse, samt skabe den prestige, som området fortjener. Fagtalent kulminerer med et awardshow den 28. november i København. Her skal otte vindere findes inden for kategorierne Innovation, Vækst og iværksætteri, Komet, Ledelse, Kundetilfredshed, Kulturbærer, Grøn omstilling og Årets talentudvikler. Se mere på 
Fagtalent.